Bewust in de spiegel kijken

Als je in de spiegel kijkt, wat zie je dan? Zo nu en dan bewust kijken naar jezelf is ontzettend belangrijk. Op deze manier sta je stil bij jezelf en jouw situatie. Zo kan je evalueren of je tevreden of ontevreden bent. In de spiegel kijken kan soms lastiger zijn dan je denkt. Wat ik vooral bedoel hiermee is dat je realistisch moet zijn en je bewust worden van jezelf en je leefstijl. Ben je tevreden? Is het gezond? Heb je geen idee?

Een goed half jaar geleden ben ik begonnen met een serie blogs over veranderen. Veranderen op basis van geestelijke- en fysieke veerkracht. Opnieuw ga ik een serie blogs hierover schrijven. Maar dan vanuit het oogpunt van iemand die veranderen wil. Deze persoon kijkt in de spiegel en ziet het tegenovergestelde van wat het moet zijn. Met deze blogs wil ik een golf van herkenning en bewustmaking creëren. Zonder je bewust te zijn van jouw negatieve vicieuze cirkel is het onmogelijk dit om te draaien.

De eerstvolgende blog gaat over:

Fysieke veerkracht BEWEGING en TRAINING. Wat gebeurd er als je onvoldoende beweegt en/of traint. Wat betekend dat? Wanneer beweeg je te weinig en waarom is training belangrijk?

Ik stel vragen over dit onderwerp aan verschillende mensen die ik coach. Hoe zij dit hebben ervaren en welke verschillen zij ervaren sinds dat zij hun leefstijl veranderd hebben.

Ga terug

Zoeken

Bel mij terug

    Facebook