Choose Sportschool werkt eenvoudig en effectief

Onlangs werd ik benaderd door Choose Sportschool of ik mee wilde werken aan de opbouw van de website. Ik kreeg het volgende uitgelegd wat zij precies deden:

Het maken van de juiste keuzes is bepalend voor de mate waarin een mens zich gelukkig voelt. Wij geloven dat iedereen in staat is de juiste keuzes te maken wanneer je inzicht hebt in alle belangrijke informatie. Choose sportschool is een vergelijkingswebsite voor sportscholen, waarmee uw sportschool beter gevonden wordt met alle belangrijke informatie. Choose  Sportschool brengt nieuwe potentiële leden in 2 eenvoudige stappen naar de sportschool die het beste bij hen past, úw sportschool!

Choose Sportschool vergelijkt Sportscholen op basis van afstand, prijs en doelen: fitter worden, afvallen, sociale contacten en relaxen. De doelen zijn misschien nog wel het belangrijkst, want het juiste doel is bepalend voor de mate waarin potentiële nieuwe klanten zich gelukkig voelen. Wij laten zien hoe uw sportschool scoort per doel, zodat potentiële nieuwe leden zich thuis voelen bij úw sportschool!

Als ik uit de ogen van een potentiele klant kijk zou ik niets liever een nieuwe klant vinden die het helemaal ziet zitten om met mij samen te werken. Deze vergelijkingswebsite speelt daar goed op in en zal zo iedere klant bij zijn of haar wenselijke sportschool of personal trainer brengen. Wil je meer informatie hebben bekijk de website van Choose Sportschool eens. Vind, vergelijk en zie hoe het werkt. Choose Sportschool

Ga terug

Zoeken

Bel mij terug

Facebook