Fotograaf gezocht voor mijn website

De website van JK sport is al een tijdje zoals dat heet “under construction”. Daar horen ook nieuwe foto’s bij. Met spoed ben ik op zoek naar een fotograaf / fotografe die dit project samen met mij wil doen. Ken jij iemand die deze werkzaamheden als geen ander kan?

 

In ruil voor jouw bijdrage zijn de foto’s zichtbaar met jouw (bedrijfs-)initialen. Daar komt nog bij dat je een aantal keer jezelf in het zweet mag werken. Tegelijk is het dus ook een investering in jezelf. Interesse? Reageer dan snel. Dit kan via Facebook of via mijn contactpagina.

 

Het project bestaat uit een sessie waarbij ik mensen ga trainen, behandelen en advies ga geven. Ken jij mensen die hiervoor als model willen dienen? Neem ook dan contact met mij op want dan kan ik een selectie gaan maken. De fotograaf / fotografe zal gedurende de sessie gewoon de ruimte krijgen om de foto’s vast te leggen.

 

Ik hoor graag van jullie over zowel de fotograaf / fotografe als over het model willen staan voor de JK sport website.

 

Foto

Ga terug

Zoeken

Bel mij terug

Facebook