Fotograaf, Sander Grefte, bedankt!

In de maand september ben ik op zoek gegaan naar een fotograaf voor het promoten van mijn website. In de persoon Sander Grefte, vond ik al snel een enthousiaste fotograaf die mij maar al te graag wilde helpen. De website van JK sport bestaat al een tijdje maar er zijn een aantal dingen veranderd waar ik zeer tevreden over ben. Een van de veranderingen is toch wel het eerste wat je ziet en dat zijn de foto’s. Niet alleen dat het weer up to date is ben ik erg tevreden met het resultaat. De foto’s zien er professioneel uit en dat heeft Sander echt goed gedaan. De fotoshoot zelf was heel relaxt, afgezien van mijn eigen inspanning dan, heb ik mijn training kunnen ondergaan en kunnen geven. Het doel van Sander was geen statische foto’s te maken maar hij wilde de interactie vastleggen, op een speelse manier.

 

Neem hoe dan ook een kijkje op de website van Sander Grefte, want daar zie je zijn kwaliteiten goed weergegeven en ik kan hem aanbevelen als fotograaf. Hij is behalve een goede fotograaf ook iemand die het met alle plezier doet, het talent heeft hij maar bovenal zijn de resultaten goed omdat hij er veel plezier aan beleeft. Hij schreef er ook een blogje over: my firt (fitness) photoshoot.

 

De vernieuwde website: www.jksport.nl

Voeding

De website heeft een aantal nieuwe onderdelen welke tot de gratis categorie behoort. Zo heb je de mogelijkheid om gratis advies over jouw voedingsgewoonten te krijgen. Het doel hiervan is jou te helpen de basis te verbeteren zodat je stappen kunt gaan maken om jouw gezonde leefstijl te verbeteren. Het begint met kleine stappen maar het begint ook met een goede basis. Van daaruit is het belangrijk om zelf het initiatief te nemen en de wil te krijgen om jouw leefstijl zo te veranderen naar een gezonde en evenwichtige leefstijl. Voeding is een ontzettend belangrijk item en er is tegenwoordig veel informatie beschikbaar. Waar begint jouw zoektocht? Neem hier een kijkje op de website en vraag om jouw gratis voedingsadvies.

 

Videoanalyse

Naast voeding kan je op de website ook online gratis advies vragen over jouw training. Het blijft hier niet alleen bij de theorie, je krijgt persoonlijke nuttige informatie mee om jouw techniek op jouw training te verbeteren. Je stuurt jouw video in waar je vervolgens advies op krijgt van JK sport. Een enorm handige tool als je het idee hebt niet verder te komen. Laagdrempelig en gratis en wie weet leer je er wat van. Probeer jij het uit?

 

Aanbieding

Elke twee weken komt JK sport met een nieuwe aanbieding. De vorm van deze aanbieding is geheel uniek, want jij bepaald wat je ervoor betaald. Waarom niet gewoon 50% korting? JK sport biedt kwaliteit en daar wil ik met de prijs niet onder gaan zitten. Voor kwaliteit betaal je een prijs. Maar wanneer jij niet weet wat deze kwaliteit inhoud bepaal jij in eerste instantie wat je ervoor over hebt. Het is inderdaad korting geven maar de gedachte erachter is van groot belang of jij tevreden zal zijn met wat je op het punt staat aan te schaffen. Elke twee weken een andere aanbieding dus.

 

Sander, bedankt voor de foto’s, en ik wil je vast succes wensen met de komende trainingen.

 

JK sport, personal training

Ga terug

Zoeken

Bel mij terug

    Facebook