Foto’s “Water Edition” – Strong Viking obstacle run

Het is alweer even geleden dat de Strong Viking obstacle run “water edition” heeft plaats gevonden. Altijd leuk om even wat herinneringen op te halen en daar zijn foto’s erg goed voor. Op 14 juli hebben wij (team JK sport: Daan, Maarten, Sander, Remy, Diederik, Noortje en Jaap) over 19 km in totaal 46 obstakels getrotseerd. Respect. Monique, bedankt voor de foto’s.

 

”Wat een fantastische dag! Naarmate de Strong Viking Run dichterbij kwam werd het gemengde gevoel sterker en sterker. Het gevoel van gierende adrenaline en angst. Ik loop wel regelmatig hard zelfs langere afstanden maar toch 19 km met obstakels en een nat pak was niets voor mij. Op de dag zelf was het adrenaline level in al onze lichamen al aanzienlijk hoger dan normaal door de fantastische 5-1 overwinning op Spanje de avond ervoor. Maar dit was tevens ook wel weer een extra obstakel gezien elk goal op z’n minst met 2 biertjes gevierd was! Vanaf de start begon de kick, de warming up door by far het stoerste ‘wijf’ wat ik ooit heb gezien en de heerlijk dreunende muziek. Vanaf dat moment tot aan de finish heb ik aan een stuk door genoten. Zelfs de obstakels met troom waar ik toch wel echt tegenop zat vielen mij 100% mee. Het gevoel na 19000 meter waarvan 18950 met een nat pak met 46 obstakels is fantastisch! Sowieso volgend jaar weer!”

 

– Maarten van de Koevering

 

Team JK sport

 

JK sport foto 1

Dacht je het er een beetje schoon vanaf te brengen dan had je het goed mis. Na één van de eerst obstakels was de eerste kennismaking met de modder een feit.

 

JK sport foto 2

 

Met zwaard en schild op naar het volgende obstakel. Een gave ervaring, niet wetende welke obstakels en kilometers ons nog te wachten stonden.

 

JK sport foto 3

 

Wanneer is onze volgende uitdaging? En wie doet er weer mee?

 

JK sport foto 4JK sport foto 5

 

Op  facebook zijn er meerdere foto’s te vinden.

 

 

JK sport | Puur. Persoonlijk. Resultaat.

Ga terug

Zoeken

Bel mij terug

Facebook