goede voornemens werken die wel?

Het nieuwe jaar is weer begonnen en voor veel mensen is het ook weer de tijd voor de goede voornemens. Voor veel mensen is het toch erg lastig om zich aan de goede voornemens te houden. 

 

Dit zijn de meest populaire voornemens van het jaar 2020

  • Afvallen
  • Minder geld uitgeven, meer sparen
  • Stoppen met drinken
  • Stoppen met roken
  • Vaker sporten
  • Gezonder eten
  • Meer omgaan met familie en vrienden
  • Minder stressen
  • Iets nieuws leren
  • Beter leren plannen

Zoals je kan zien heeft elk goed voornemen wel een link met gezondheid. Staat jouw goede voornemen hier tussen? 

gelukkig nieuwjaar 2020

JK sport bied hulp voor jouw goede voornemen!

Wat jouw goede voornemen ook mag zijn, coaching zal jou verder helpen je doelen te behalen. De vraag is namelijk: “hoe ga je jouw doel behalen?”

Het begint met jezelf eens goed in de spiegel te kijken. Besef je goed dat als je niets veranderd je volgend jaar weer met hetzelfde goede voornemen zit. De ervaring leert je dan dat dit afgelopen jaar niet goed is afgegaan. Misschien had je deze voornemens vorig jaar ook al. Dan wordt het tijd om het eens goed aan te pakken. Prioriteiten maken is ontzettend belangrijk. Doen wat belangrijk is om dat voor elkaar te krijgen om iets te bereiken. Het belangrijkste hierin is dat het uit jezelf komt. Deze motivatie, die wil om echt te veranderen, is goud waard. Dan zal je, ook al is het met hulp van een coach, blijvend veranderen en ga je daar de rest van je leven profijt van hebben.

 

Goede voornemens werken over het algemeen niet

Weet je waarom goede voornemens vaak niet werken? Dit komt omdat het geen vol te houden tactiek is. Een leefstijl moet vol te houden zijn en je zou deze leefstijl jezelf op elk gewenst moment moeten kunnen aanleren. Die verandering heeft dus niets met het nieuwe jaar te maken. Het sentiment wat er aan vast zit valt te begrijpen. Je laat het oude achter je en begint aan een nieuwe fase. Dat klopt ook wel echter zal je deze leefstijl verandering waarvoor jouw gezondheid je zo dankbaar is altijd moeten hanteren. Ben je daartoe niet bereid, dan is het gedoemd te mislukken.

 

Kom eens langs voor een vrijblijvende intake en proef de sfeer, de kennis en ervaring. JK sport helpt je graag.

Neem gerust contact op en zorg ervoor dat je niet vast komt te zitten in een neerwaartse spiraal van tegenslagen. Kom voor jezelf op en zorg ervoor dat dit jaar, 2020, jouw jaar wordt waar je blijvende resultaten gaat behalen.

Ga terug

Zoeken

Bel mij terug

Facebook