Het groentepakket komt er aan!

JK sport heeft met de Hormoonfactor en het groentepakket een zeer interessant programma aan te bieden. Vanaf volgende week gaan we echt beginnen. De eerste aanmeldingen zijn een feit. Met dit programma is er keuze uit 4 verschillende mogelijkheden:

– Regulier programma

In dit programma gaan we aan de slag met een Hormoonfactor consult en sluiten we na 8 weken af met een evaluatie, al dan niet een eind evaluatie. Met dit programma brengen we jouw hormonale balans in kaart op de verschillende leefstijl factoren die hierop van invloed zijn.

– Biologisch groentepakket programma

Dit programma is zeer interessant omdat we naast het proces van de Hormoonfactor ook direct aan de slag gaan met gezonder eten. Hierin krijg je ondersteuning vanuit een wekelijks groentepakket met daarbij een exclusieve inlog op de website die jou toegang geeft tot leerzame en inspirerende recepten die geheel passen in een Hormoonfactor leefstijl.

– All in programma

Dit zijn de mensen die het grondig willen aanpakken. Zij kiezen niet alleen voor de consulten en het ondersteunende groentepakket met de recepten. Zij gaan er ook wekelijks tegenaan door met een personal trainer fysiek het lichaam te trainen. De manier van training sluit perfect aan wat bij een Hormoonfactor leefstijl past. Het lichaam wordt vanuit de fysieke hoek nog beter gebalanceerd naar optimaal hormonaal functioneren.

– Biologisch groentepakket zonder programma

Daarnaast is er de mogelijkheid om enkel voor het groentepakket te kiezen. Dit zijn de mensen die al trainen bij JK sport of Target Personal Training. Zij hebben een leefstijl die goed aansluit bij de doelen die ze hebben. Enkel biedt het groentepakket net wat extra’s en gemak en bovendien is het erg gezond.

Groentepakket

Vanaf volgende week gaan we dan werkelijk van start met de groentepakketten. Het heeft even wat vertraging gehad in verband met een verhuizing, die is nu gelukkig achter de rug dus de rust is weder gekeerd.

Wil je meer informatie over de programma’s of een keer langskomen om kennis te maken neem gerust contact met JK sport op. Zij staan graag klaar om hun passie over te brengen op het gebied van een gezonde leefstijl.

Ga terug

Zoeken

Bel mij terug

Facebook