Immuunsysteem versterken

In deze periode van het Corona virus is de aandacht voor een sterk en gezond immuunsysteem nog nooit zo groot geweest. En je kunt er wel degelijk zelf iets aan doen. Dat de aandacht juist nu zo belangrijk is komt omdat gezond zijn niet vanzelfsprekend lijkt. Waarom raakt de ene persoon door het virus erg ziek en heeft de ander er nauwelijks last van? Een gezond en sterk immuunsysteem helpt je het beste. Het is altijd een wijs en gezond besluit om te kiezen voor een zo gezond mogelijke leefstijl. Daarom toch even het volgende onder de aandacht brengen zodat je jezelf weer op het gezonde pad weet te motiveren. 

Hoe kan je het immuunsysteem versterken?

Je kunt jouw immuunsysteem verhogen door naar je algehele gezondheid te kijken en het immuunsysteem minder te belasten. Wanneer jouw afweersysteem aan het werk is moet het er ook alle aandacht en kracht voor hebben om dit optimaal te doen. Je immuunsysteem versterken kan door:

  • Voeding optimaliseren zodat het lichaam goed gevoed kan worden, maar wat kan je dan het beste eten?
  • Beweging
  • Stress- en angstreductie (of zelfs depressie), binnenkort HeartMath coaching bij JK sport
  • Slaap (vermoeidheid voorkomen)
  • Koude-training
  • Supplementen als vitamine C en D3 en het mineraal zink

 

Heb jij interesse om samen te werken aan jouw gezondheid?

Neem gerust contact op om te zien of de visie van JK sport bij jou past. Nu de maatregelen per 11 mei zijn aangepast en het sporten buiten weer mag kunnen er weer afspraken ingepland worden. Zei het wel met aangepaste regels natuurlijk. Bekijk hier het bericht van NOC*NSF en houdt de website van het RIVM nauwlettend in de gaten.

Wil jij thuis aan de slag met bewegen en trainen? Wellicht is het YouTube kanaal van JK sport dan iets voor jou. Deze staat bomvol met video’s van verschillende oefeningen. Kort en bondig, simpel maar niet altijd gemakkelijk. Genoeg om jou uit te dagen.

Weet jij iemand die wel wat hulp kan gebruiken?

Ben jij niet zelf de persoon die op zoek is naar hulp maar ken jij iemand die wel een ‘schop onder zijn of haar kont’ kan gebruiken? Mensen die mij en mijn werkwijze kennen zullen beamen dat ik geen dril sergeant ben, maar zoek jij hulp dan kan je die krijgen ook! Stel hem of haar gerust aan mij voor en ik stel ze niet teleur!

Ga terug

Zoeken

Bel mij terug

    Facebook