JK sport en Vitaminstore Nijmegen gaan samenwerken

JK sport en Vitaminstore Nijmegen hebben in elkaar een ideale samenwerkingspartner gevonden. De behoefte om mensen te voorzien van advies en begeleiding op het gebied van gezondheid is de bindende factor. JK sport werkt sinds kort met de dienst Hormoonfactor, een hele andere kijk op het gebied van streven naar een betere gezondheid. Het bijzondere van deze manier van werken is dat er gekeken wordt naar verschillende disciplines die belangrijk zijn op de gezonde balans, en hormonen spelen hier een cruciale rol in. Deze balans in de hormonen kan je zelf beïnvloeden en je hebt dus de mogelijkheid te werken aan een betere gezondheid waarbij de hormonen meer in balans komen. Het lichaam doet dan de rest voor je, je moet het alleen een handje helpen. Het lichaam veranderd namelijk door de jaren heen maar ook de factoren om jou heen veranderen. Het lichaam is altijd op zoek naar evenwicht, de homeostase wordt dat genoemd. Je kan het lichaam helpen door op de juiste manier te trainen, door de voeding die je eet optimaal te laten zijn voor je en door mentaal alles goed op orde te hebben: stressmanagement is een steeds belangrijker item aan het worden.

Een gezonde leefstijl en de noodzaak van supplementen

De balans in het hormonale systeem kan alleen optimaal verlopen als daar ook voldoende vitaminen en mineralen en andere micronutriënten en spoorelementen aanwezig zijn. Soms kan een ideaal voedingsprogramma moeizaam voldoende van deze belangrijke stoffen bieden. Dit is zeker in het geval als mensen een slecht werkende darm en opname hebben. Dit is tegenwoordig veel het geval. De darm is belangrijk en dus prioriteit voordat er kostbare goede supplementen genomen worden.

Wat de supplementen betreft en een goed advies daarin is ook precies waar we elkaar kunnen versterken. Waarom niet de kennis gebruiken van iemand die daar veel verstand van heeft, dan weet je zeker dat je aan het goede adres bent. Het advies wat je bij JK sport krijgt op basis van een Hormoonfactor consult is persoonlijk en niet overal hetzelfde te noemen. Deze specifieke aanpak vraagt om een gedegen aanpak en dan is er echt sprake van maatwerk leveren.
Het is belangrijk te beseffen dat in veel gevallen suppletie alleen symptoom bestrijden is, dus zomaar aan de supplementen gezet worden wordt je niet. De achterliggende gedachte moet er zijn zodat je ook goed weet waarvoor je het doet. De leefstijl wat betreft de basis moet goed zijn, dus denk aan voeding en het spijsverteringsstelsel, training, stress en de mentale gesteldheid. Als je daarin niet goede stappen zet dan helpt een supplement je ook niet, dit zal echt ter ondersteuning kunnen bieden als je het juist inzet.

Vitaminstore Nijmegen

 

Vitaminstore Nijmegen en Jeroen Creemers

Daarbij is goed advies heel belangrijk als je toch kiest voor het gebruiken van supplementen. Jeroen Creemers, eigenaar van de Vitaminstore Nijmegen heeft veel kennis op het gebied van gezondheid. Met zijn orthomoleculaire achtergrond weet hij daarnaast ook veel van supplementen en de toepassing ervan.

 

Vitaminstore Nijmegen, mét Vitaminboost juicebar!

Vitaminstore is de plek waar je terecht kunt voor persoonlijk op maat advies van deskundig personeel met een scala aan specialismen, over hoe jij jouw gezondheids-lifestyle zo optimaal mogelijk kunt inrichten. Vitaminstore gelooft in de kracht van samenwerking. De betrokkenheid, inzet en gedrevenheid van lokale ondernemers in combinatie met de sterke, herkenbare Vitaminstore formule maakt ons motto “Every Body Happy” nóg sterker. Hierbij is JK sport van personal trainer/coach Jaap Kleinstapel (www.jksport.nl) in Nijmegen een waardevolle partner.

JK sport bezit kennis die nauw aansluit bij de visie van Vitaminstore Nijmegen. Wij handelen vanuit het orthomoleculaire gedachtegoed: Een gezonde levensstijl waarbij voeding(supplementen) als medicijn het uitgangspunt is. Wanneer er ondanks een gezonde levensstijl met pijlers als: voeding, bewegen, innerlijke balans en positiviteit toch gezondheidsproblemen ontstaan, dan hebben wij hoog kwalitatieve supplementen die o.a. werken op je hormoonhuishouding, energiesysteem, weerstand en stressvermogen.

Wij van Vitaminstore Nijmegen zijn orthomoleculair/drogist geschoold en volgen zeer regelmatig trainingen om onze kennis up-to-date te houden. Onze missie is elke klant -op maat- advies te leveren, zodat deze tevreden de deur uitloopt, en weer terugkomt.

– Jeroen Creemers

 

Ga terug

Zoeken

Bel mij terug

Facebook