JK sport is jarig en trakteert

JK sport is jarig en trakteert. Vandaag bestaat mijn bedrijf exact 6 jaar en dat moet gevierd worden. Om iedereen deel te laten nemen in de feestvreugde is er via sociale media een campagne opgezet. Je leest nu op welke verassing jij kans kan maken. Op de laatste dag van de maand mei maak ik bekent wie gewonnen heeft en contact met JK sport op mag nemen hiervoor.

Wat krijg je van JK sport?

JK sport bestaat 6 jaar en daarom krijg jij 6 keer een personal training van 60 minuten (2 keer per week, 3 weken). Dat betekent dat jij kosteloos kan kennismaken of personal training wat voor je is. Bovendien maak je kennis met niet zomaar personal training. Hier gaat het om coaching op het gebied van je hele leefstijl. Alles waar we invloed op kunnen uitoefenen om jouw leven een stuk fitter en gezonder te krijgen. Je maakt gebruik van de kennis en vaardigheden die ik bezit. De ervaring in Mylogenics behandelingen, functioneren van het lichaam in training en beweging maar ook op het gebied van de Hormoonfactor. Het staat allemaal tot uw dienst, want dat is personal training van JK sport.

 

Voor de bestaande klant

Word jij al gecoacht door JK sport? Dan mag jij kosteloos een trainingspartner meenemen in de maand juni. Zo kun je eens ervaren hoe het is om een duo training te ondergaan met een goede vriend of partner.

Motivatie is alles

Via een van de sociale media kanalen (Facebook, Instagram of Linked-In) motiveer jij waarom jij kans zou willen maken op deze unieke mogelijkheid. Je kan ook iemand op de hoogte brengen van deze mogelijkheid. Tag dan deze persoon zodat hij of zij een motivatie kan geven.

 

Definitieve deelname

Deel het bericht & like het bericht. En om te zien of jij echt gemotiveerd bent en graag gebruik wilt maken van deze mogelijkheid vul dan onderstaand formulier in. In jouw bericht vermeld je de volgende code: “#ZESJAARJKSPORT”. Daarmee maak je jouw deelname definitief en loot ik je mee zodat je het einde van deze maand kans maakt.

  Naam: (verplicht)

  E-mail: (verplicht)

  Onderwerp
  Personal TrainingHormoonfactorHormoonbalans programmaBootcampVoedingMylogenicsLeefstijlprogramma'sAnders

  Bericht

  Waar kent u JK sport van?

  Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden van JK sport.

  Ga terug

  Zoeken

  Bel mij terug

   Facebook