JK sport heeft met Maurice nieuwe bootcamp trainer

De bootcamp trainingen zullen niet langer gegeven worden door Jaap, zijn aandacht gaat volledig uit naar de Hormoonfactor consulten en de personal trainingen. Aangezien er toch een leuke club bootcamp leden is opgebouwd hebben we gezocht naar een oplossing hiervoor en gekozen om niet te stoppen met bootcamp. JK sport zal dus zijn bootcamp trainingen blijven aanbieden. De training vindt elke maandagavond om 20:00 uur en elke donderdagavond om 19:00 uur plaats. De les duurt 60 minuten. We starten op de maandag bij het Belvoir hotel in Nijmegen, om precies te zijn bij het kunstwerk waar je een schitterend uitzicht hebt over de Ooij. Op de donderdag starten we in Lent, Spoorstraat 23 – dit is ook de locatie waar de smallgroup en de personal training plaatsvindt. Klik op één van de links om de gewenste locatie op Google maps te zien.

De trainingen zullen vanaf nu verzorgd worden door Maurice van der Linden. Hij stelt zichzelf even in het kort voor:

Mijn naam is Maurice van der Linden en sinds kort geef ik de bootcamp trainingen bij JK sport. Naast deze traingen ben ik ook actief als personal trainer & online coach. Graag trek ik er op uit om naast de sportschool buiten met beweging bezig te zijn. Het aanbieden van bootcamp maakt het plaatje voor mij helemaal compleet. Jaap is mijn stagebegeleider geweest en ons contact is nooit verloren gegaan. Waarschijnlijk door onze gezamenlijke passie voor zowel fysieke als mentale gezondheid. En zo zie je maar weer waar een goed netwerk tot in staat is. In 2016 heb ik mijn diploma ‘’bachelor of health’’ behaald en momenteel ben ik al weer bezig met een nieuwe cursus. Dit richt zich op evidence-based leefstijl coaching om beslissingen zo goed mogelijk met de juiste informatie te onderbouwen. Ik blijf mezelf ontwikkelen en die progressie vind ik één van de mooiste dingen uit mijn werk. Ik streef persoonlijk naar de perfecte balans tussen conditie, kracht, spiermassa en functionaliteit. Zelf heb ik ook een bedrijf genaamd Linden Lifestyle Balance, daar ga ik ook voor de perfecte balans, namelijk de juiste leefstijl balans waardoor individuele doelstellingen duurzaam behaald worden. Bootcamp is hier een uitermate geschikte manier voor!

Maurice van der Linden

Speciale bootcamp actie voor leden en nieuwelingen

Deze maand is er een speciale aanbieding van kracht. De gehele maand februari mag jij met iemand alle bootcamp trainingen volgen voor de helft van de prijs. Dat zijn in totaal 8 trainingen. De bootcamp-leden mogen dus gratis iemand meenemen de gehele maand, of de kosten samen delen.

Ben je nieuw bij JK sport bootcamp dan koop je een 10-rittenkaart waarbij je 8 trainingen dus gratis iemand mee kunt nemen. Goede deal om eens te kijken of deze bootcamp training wat voor jou is. Wil jij gebruik maken van deze actie neem dan contact op en vermeld daarbij deze code: #JKSPORTBOOTCAMPFEB2017

Ga terug

Zoeken

Bel mij terug

Facebook