Kelly is veranderd

In samenwerking met Boost your Health (BYH) kreeg ik de mogelijkheid om Kelly (HealthyKelly) voor zes weken te trainen. Zij is iemand die op een gegeven moment tegen zichzelf heeft gezegd; nu wil ik het serieus aanpakken en voorgoed die knop omzetten om een gezondere leefstijl te leiden. Zij kwam in aanraking met BYH om een proefpersoon te mogen zijn voor in de regio Nijmegen en zodoende kwam ze bij JK sport terecht en voedingsdeskundige Kathelijn van Natuurlijk bij Kaat.

 

Ze heeft een intake gedaan waarbij haar voedingsgewoonten en gedrag onder de loep werden genomen en twee keer per week is ze een half uur wezen trainen bij JK sport. In deze blog lees je haar ervaring hierover. Nu zijn we een hele tijd verder en heeft Kelly een prachtige website waar je haar weg naar een gezonde leefstijl kunt bewonderen. Ze schrijft blogs over haar ervaringen en deelt leuke weetjes. Bekijk haar website maar eens, in haar laatste blog schrijft ze over haar transformatie van hoe zij is veranderd door de jaren heen. Dit laat ze met foto’s zien en de resultaten liegen er niet om. Knap gedaan Kelly.

 

Ik ben trots dat ik er een bijdrage aan heb kunnen leveren zodat Kelly haar doelen kan bijstellen op weg naar een nog gezondere leefstijl. Ik wens haar dan ook er al het succes bij en wanneer zij vragen heeft kan ze altijd weer bij me terecht. Nieuwsgierig naar de website van Kelly? Ze doet haar website naam een eer aan gezien haar transformatie: HealthyKelly. Neem gerust een kijkje.

 

Healthy Kelly

Ga terug

Zoeken

Bel mij terug

Facebook