Kosten

Wat zijn de kosten?

JK sport biedt een aantal diensten aan. Deze diensten kunnen afzonderlijk van elkaar gekozen worden of als programma waarbij een combinatie mogelijk is. Kiezen voor een programma heeft meerdere voordelen. De diensten werken versterkend op elkaar. Afhankelijk van jouw doel kies je een programma en stel je de diensten samen. Heb je daarbij hulp nodig? Bij onze eerste kennismaking zal dit worden toegelicht. Hier kan ook een prijsafspraak voor gemaakt worden. In dat geval dienen betalingen vooruit te worden betaald, maar ben je wel voordeliger uit. Dit kan contant of per factuur. Alle bedragen zijn in euro’s en inclusief btw.

 

Vrijblijvende kennismaking

Kom gerust een keertje langs voor al jouw vragen. Maak kennis met de ruimte, de sfeer, de trainer coach als persoon en zijn visie en jouw gevoel hierbij. De klik moet er zijn voor een optimale samenwerking.

 

Hormoonfactor consult

 • Per 1e consult betaald u €165,00 (voor JK sport klanten €115,00) (duur circa 90-120 minuten & inclusief uitgebreid schriftelijk advies)
 • Per 2e consult (evaluatie en follow up) betaald u €67,50 (duur 45-60 minuten) 

Wanneer je kiest om de Hormoonfactor te combineren met personal training dan is een tweede consult niet nodig omdat we wekelijks coachen op het geheel aan leefstijlfactoren. En op het eerste consult krijg je €50,- restitutie bij jouw eerste factuur voor de personal training.

 

HeartMath coaching

 • Een totaalpakket voor €749,00 (pakketprijs)

Het programma bestaat uit 7 coachsessies. Een sessie duurt ongeveer anderhalf tot twee uur.

 

Introductie training

Maak je graag kennis met de trainingswijze van JK sport? Dan is een introductie training hier bij uitstek geschikt voor. Voor de mensen die het serieus aanpakken en starten bij JK sport is deze training gratis.

   • Intro training 60 minuten – €50,00

 

Personal training

   • PT 30 minuten – €37,50
   • PT 45 minuten – €52,50
   • PT 60 minuten – €67,50

Voedingsadvies en mylogenics behandelingen zijn hierbij inbegrepen. Personal training bij JK sport is meer dan enkel training. Het is een bredere kijk op coaching. Volg je het hormoonfactor programma inclusief coaching? Dan krijg je de coaching vanuit het Hormoonfactor principe erbij.

 

Duo training

   • PT 30 minuten – €30,00 per persoon
   • PT 45 minuten – €37,50 per persoon
   • PT 60 minuten – €45,00 per persoon

Een mylogenics behandeling kan ook tijdens de training toegepast worden. Zit er dus ook bij inbegrepen.

 

Keuze advies

Beginners kiezen vaak voor 60 minuten training aangezien er veel te leren valt over de techniek. De coördinatie en het bewust worden van je lichaam zal goed aangeleerd moeten worden voordat de trainingsprikkel optimaal is. Het advies is dan ook wanneer je een beginner bent voor deze optie te gaan, want de tijd vliegt voorbij wanneer je veel leert.

Er zijn drie redenen om voor 45 minuten training te kiezen:

   • Blijkt na de introductie training dat het niveau goed genoeg is dan kan je ook kiezen voor 45 minuten training
   • Wanneer  jouw belastbaarheid laag is en we rekening moeten houden met het energieniveau
   • Om financiële redenen 

 

Mylogenics behandeling

   • Per behandeling 30 minuten – €75,00 

 

Gemaakte afspraak

Kosten worden in rekening gebracht indien annulering binnen 24 uur van de afspraak.

Hier nog een interessant artikel van WoonLeven over wat een personal trainer zoal mag kosten en waar je allemaal rekening mee kunt houden als je kiest om voor een personal trainer te gaan. Het is tegenwoordig een goede aanvulling op een gezonde leefstijl.