Leefstijl veranderen is niet moeilijk met een beetje hulp

JK sport verandert jouw leefstijl. Bij JK sport brengen we mensen in ‘beweging’, in de breedste zin van het woord. Vaak weet je heel goed wat er allemaal niet klopt, maar waarom doe je er dan niks aan? Ergens mee beginnen is vaak een lastige drempel. Beginnen te veranderen levert al weerstand op. Het grappige is dat alleen zonder deze weerstand er ook geen veranderen mogelijk is. We hebben weerstand nodig om te kunnen veranderen in wie en wat we willen zijn. Ben je wie je bent en daar tevreden mee dan heb je alsnog weerstand nodig. Deze weerstand mag je ook vertalen naar uitdaging. Zonder een uitdaging is er geen doel om te willen veranderen. En in jouw doel daar zit uiteraard de uitdaging. Wat wil jij veranderen?

 

 

Ik ben niet fit, ben moe en heb toch best wel last van pijntjes

De Hormoonfactor

Heb je wel eens van hormonen gehoord? In het gezondheidsprogramma de Hormoonfactor ®* komen alle elementen uit een gezonde leefstijl samen. Voldoende beweging, een ontspannen levenshouding en de juiste voeding zorgen niet alleen voor een gezond en fit gevoel en gewicht, maar helpen bovendien bij het verminderen en vaak zelfs verdwijnen van gezondheidsproblemen. Ben jij nieuw bij JK sport? We starten we met een Hormoonfactor consult. In dit gesprek komen we tot de kern van het probleem. De oorzaken gaan we in leefstijl factoren vervolgens aanpakken. Bij JK sport trainen we, krijg je advies over hoe het beste te eten, praktische tips waar je mee aan de slag kunt gaan om ook je dag beter in te plannen. Alles staat in het teken om de hormonale disbalans weer in evenwicht te brengen.

Personal Training

De wekelijkse trainingen zijn na het Hormoonfactor consult onze wekelijkse contact momenten. Gedurende de training werken we aan een beter lichamelijk functioneren. Daarbij wordt rekening gehouden met de beweeg mogelijkheden. Door variatie aan bewegingen en herhalingen van meerdere beweegpatronen ga je aan de slag om meer functie te vragen van je lichaam. Daar waar het voor bedoeld is. Spieren en botten willen weerstand hebben, zo worden ze uitgedaagd en hebben ze een reden om beter te worden. Het positieve van de krachttraining is de hormonale reactie ervan. Dit komt het lichaam ten goede en werkt heel positief voor een betere hormoonbalans. De kwaliteit van leefstijl zal echt verbeteren.

Mylogenics Behandeling

Wat de oorsprong van je klachten ook is, een mylogenics behandeling bij pijn is altijd effectief. Met behulp van deze techniek kijk ik verder dan de plek waar de pijn zit en vind ik de zwakke schakel die de klachten veroorzaakt. De behandeling is vervolgens dan ook gericht op deze plek. Doordat ik de werkelijk oorzaak aanpak, merk je in de meeste gevallen al na de eerste behandeling verbetering! Door deze methode kun je zelfs 50 tot 70% sneller herstellen dan met behulp van reguliere therapie.

De totale aanpak blijkt een succesvolle aanpak

De combinatie van een Hormoonfactor consult, de training en het behandelen blijkt een optimale aanpak te zijn. Nu kan er werkelijk aan de oorzaak van het probleem gewerkt worden. Je bent op zoek naar JK sport als je op zoek bent naar het herstellen van evenwicht van jouw lichamelijk functioneren. Je werkt zowel fysiek als mentaal aan factoren die van invloed zijn op jouw doel. Deze brede kijk op het probleem is zo succesvol omdat het probleem vaak meerdere invalshoeken kent. Dit moet als een samenwerkend geheel kloppend zijn wil je ook werkelijk resultaten behalen die voor de langere termijn ook succesvol zijn.

JK sport en haar doelgroep

De doelgroep die bij JK sport het beste past zijn mensen die bewust in het leven staan, leeftijd maakt dan ook niet uit. Deze mensen weten dat een quick fix korte termijn denken is. Ze zijn niet op zoek naar snelle resultaten (extreem dieet bijvoorbeeld) maar naar resultaat die er voor de langere termijn is en niet het probleem juist heeft verergerd. Vaak stoten mensen meerdere malen het hoofd voordat ze eindelijk echt willen veranderen. Dat moet ook voordat je hulp wilt accepteren. Er voor open staan helpt het veranderen een stuk makkelijker.

 

Ga terug

Zoeken

Bel mij terug

    Facebook