Lichaamsgewicht oefeningen voor thuis training deel 3

Het heeft even geduurd maar hier is dan de derde training! Door te werken aan jouw conditie en kracht zal je de trainingen vaker moeten herhalen zodat je jouw grenzen kan verleggen. Ik raad je aan voor bijvoorbeeld 4 weken achter elkaar deze trainingen met elkaar te af te wisselen zodat je niet in dezelfde week nog dezelfde training hebt. Deze afwisseling zorgt voor een gevarieerder functioneel patroon.

 

We gaan van start. Pak een pen en papier. Bij elke oefening van de training schrijf je de parameters erbij. Bij de warming up hoef je dat niet te doen.

 

Kies bij de oefening de volgende parameters:

  • Tempo: ….-….-….-…. (bijvoorbeeld 3-1-1-0).
  • Herhalingen: …-… (bijvoorbeeld 6-10).
  • Setjes: 2-5 (noteer achteraf hoeveel setjes per oefening je hebt kunnen doen).
  • Rust tussen de oefeningen, de setjes en de rondes.
  • Het aantal rondes (zorg er dus voor dat je niet meer dan 60 minuten traint).

Hulp nodig bij het invullen hiervan deze parameters?

 

LICHAAMSGEWICHT OEFENINGEN VOOR THUIS TRAINING

 

WARMING UP

Deze warming up is een routine die je altijd voor je training zou kunnen toepassen. Het omvat een totale lichaamsgerichte warming up zodat je spieren goed actief zijn voordat je aan de training begint.

Deel 1 van de thuis training bevat de filmpjes van de warming up voor als je deze nogmaals weer wilt zien.

TRAINING

Bij dit gedeelte pas je de parameters voor de training toe. Wanneer het een unilaterale oefening is dan doe je het aantal herhalingen zowel voor de linker kant als voor de rechter kant. Houdt daar dus rekening mee.

 

 

Moeite met zelf thuis trainen?

Neem gerust contact op met JK sport om eens kennis te maken. Heb je vragen over de kosten? Deze staan op de website. Heb je andere vragen over hoe de Online Personal Training eruit ziet? Laat het me weten.

Ga terug

Zoeken

Bel mij terug

    Facebook