Locaties

De coaching van JK sport is multidisciplinair. Het is afhankelijk van wat jij als klant wilt maar laat je in eerste instantie goed adviseren! Sta open voor een eerste kennismaking om te informeren en welk advies jou het beste past. Het behalen van bepaalde doelen bereik je bijvoorbeeld niet alleen met personal training. JK sport heeft meerdere locaties. De locatie in Nijmegen Lent is waar de personal training en de Mylogenics plaats vindt. De locatie in Berg en Dal is bij uitstek geschikt voor de HeartMath- en Hormoonfactor coaching. 

Er zal altijd breedt gekeken worden naar jouw doelstelling. Vanuit de Hormoonfactor nemen we leefstijlfactoren mee die van invloed zijn op het bereiken van jouw doel. Balans in jouw leefstijl is echt essentieel en onmisbaar voor een goed functioneren van het hormonale systeem.

Locatie: Nijmegen Lent, Spoorstraat 23

Werken aan jouw fysieke veerkracht gebeurd op deze locatie. Deze is goed ingericht en heeft alle benodigde factoren voor optimaal trainen en behandelen.

Locatie: Berg en Dal, Zevenheuvelenweg 55

Werken aan jouw mentale veerkracht gebeurd op deze locatie. In de vorm van HeartMath coaching is deze locatie ideaal. De omgeving met haar natuur straalt rust en ontspanning uit wat enorm versterkend werkt. Omdat het er heerlijk verblijven is en bij een Hormoonfactor consult niet getraind hoeft te worden vindt deze coaching ook hier plaats.