Na de zomer ga ik beter trainen, gezonder eten. Ik ga voor mezelf zorgen! Een doel op zich.

Het is volop zomer en het is je misschien alweer niet gelukt om het doel van dit jaar te halen. Kortom: de klad zit er dik in. Van duurzaamheid en leefstijl verandering is weinig terecht gekomen. Je begon goed met trainen maar daar ben je eigenlijk al snel mee gestopt. Gezonder eten was ook iets dat je graag wilde toepassen maar het lukte je gewoon niet. Het voelt aan alsof je een bal onder water drukt. Dit houdt niemand vol dus dat is het enige positieve eraan. Gefeliciteerd, je hebt ervaren wat het grootste gros van de mensen doet. Snel resultaat willen halen en daarvoor moet alles wijken. Valt dit vol te houden? Natuurlijk valt dit niet vol te houden. Met als resultaat dat je niet tevreden bent met de huidige situatie, maar ook niet tevreden zult zijn met wat er komen gaat. Denk niet te kortzichtig en pak het goed aan waarbij je de grote lijnen goed uit gaat zetten en stap voor stap aan jouw doel gaat werken.

 

Bij JK sport werken we aan het totale plaatje en dat blijkt maar weer eens het meest succesvol te zijn. Wat is jouw doel?

 

 

De Hormoonfactor is ideaal geschikt voor jou als je de draad echt even helemaal kwijt bent. Je hebt al van alles geprobeerd maar telkens weer mislukt de zoveelste poging. Daar gaan al je goed bedoelde intenties. Het enige dat je hebt geleerd is dat de eerder genoemde pogingen jou niet hebben gebracht wat je hoopte. Ga met mij in gesprek en stippel jouw project uit in praktisch haalbare doelen. Op deze manier werk je toe naar een lichaam dat steeds beter in balans raakt.

Ja ik wil graag een Hormoonfactor consult

Personal training is niet zomaar trainen wat je kent van eerdere ervaringen. Door rekening te houden met de mogelijkheden van jouw lichaam stellen we je in staat het uiterste in je naar boven te halen. Rekening houden met de mogelijkheden houdt dus ook in dat er steeds meer mogelijkheden bijkomen. Resultaat is heel goed zichtbaar te krijgen en daar zal ik je bewust van maken. De trainingen zijn tevens prima geschikt om als coachingssessie te gebruiken om de leefstijlfactoren die van de Hormoonfactor stap voor stap aan te leren.

Ja ik wil graag een personal training ervaren

De Mylogenics behandeling is bij uitstek geschikt als je ergens fysiek last van hebt en daardoor niet functioneel (genoeg) bent voor dagelijkse bezigheden. Het lichaam kan soms een helpende hand gebruiken om weer betere functie uit te kunnen oefenen. Voor mij is het de perfecte tool om in te zetten tijdens de personal trainingen omdat het direct effect heeft.

Ja ik wil graag een Mylogenics behandeling

 

Wil je meer informatie dan kan je vrijblijvend contact opnemen met JK sport. Of klik op de hierboven verschillende links.

 

JK sport wenst je nog een fijne zomer toe. Op naar jouw doel, gezonde groet!

 

Ga terug

Zoeken

Bel mij terug

    Facebook