Nieuw bij JK sport

small group training

Persoonlijke groepstraining, ook wel ‘small group training’ genoemd, is een training die steeds meer gewaardeerd wordt. Het karakter van deze training heeft nog steeds een persoonlijke aanpak waardoor de kwaliteit van de training hoog ligt.

 

 

 

 

Het is bij uitstek een interessante keus voor mensen die kwalitatief begeleidt willen worden maar het leuker vinden dit samen met anderen te doen. Je bouwt samen met anderen aan jouw eigen niveau en sleept elkaar er doorheen.

 

Financieel heeft het ook voordelen. In vergelijking met personal training is het een stuk goedkoper, echter zal de frequentie van begeleiding minder zijn. De keuze in oefeningen zullen goed afgestemd worden op de deelnemende individuen zodat er in de loop van de tijd een stijging van het groepsniveau zal ontstaan.

 

Uiterst effectief in het behalen van beter resultaat door het toevoegen van kracht in de training. Met weerstand trainen op een functionele wijze zal het lichaam werkelijk een boost geven op het gebied van conditie. Vaak ontbreekt het in trainingen aan die factoren waar het lichaam minder ontwikkeld in is. Door het trainen van de zwakke schakels raakt het lichaam beter in balans om tot een hoger niveau prestatie niveau te komen. Het zal niet alleen merkbaar in de trainingen zijn maar ook in de gebruikelijke dagelijkse activiteiten.

 

Een fitter leven zorgt voor meer ontspanning, het beter en langer kunnen volhouden van activiteiten als werk maar ook sociale activiteiten. Je moet alleen niet denken dat het vanzelf zal gaan, gedurende de training is het werkelijk afzien. Wees niet gevreesd want afzien zal niet zomaar gaan zonder enige opbouw. Het is de kunst om je lichaam er naartoe te laten werken het ook daadwerkelijk te kunnen. Factoren als vertrouwen en techniek zijn o.a. de te bepalen succesfactoren. Durf jij het aan om de uitdaging aan te gaan op zoek naar de sterkste versie van jezelf?

 

Vanaf juni 2015 wordt de bootacmples op de donderdagavond vervangen voor de small group training. Deze les vind plaats in Nijmegen-Lent, spoorstraat 23, een prachtige locatie waar we zowel binnen als buiten gebruik kunnen maken van verschillende trainingstools. De gehele maand juni is ervoor om kennis te maken met deze vorm van training voor de helft van de prijs. Kosten per persoon per training €22,5 (normale prijs), 50% korting dus voor de gehele maand juni. Er zal wederom een mogelijkheid zijn tot een rittenkaart, maandabonnement etc. Hier zal ook weer de korting in verwerkt zijn naarmate je meer afneemt.

 

Een extra leuke korting kan je krijgen wanneer je met een vriend of vriendin de training komt volgen.

 

Wil jij meer informatie weten of zeker weten of er nog een plek beschikbaar is voor jou? Neem dan contact op. Ga de uitdaging aan! Persoonlijke groepstraining bij JK sport.

 

Email: info@jksport.nl

 

 

Ga terug

Zoeken

Bel mij terug

Facebook