Nieuw: website inclusief nieuwe aanbieding

Een nieuw jaar. Het jaar 2016 is begonnen en ieder jaar weer maken miljarden mensen op deze aardbol het voornemen iets te veranderen. Mijn voornemen voor dit jaar is als volgt:

 

Een nieuw jaar voor anderen, een nieuw jaar voor mij. Geen nieuwe doelen voor mij, wel het aanscherpen ervan. Het jaar 2015 is heel goed geweest, eentje waarbij verandering voor verbetering heeft gezorgd. Dat het woord verandering voor anderen ook dezelfde impact mag hebben. Get closer to your ultimate goal. Step by step. Reach your goal. 2016: I’m gonna nail it!

 

Afgelopen weekend heb ik mijn persoonlijke record op de squat weten te verbreken, deze staat nu op 2x 100 kg full squat, mijn eigen lichaamsgewicht is 68 kg. Hier ben ik best trots op, het opent deuren voor verdere ontwikkeling in mijn doel voor dit jaar. Het aanscherpen van mijn PR heeft nu al gestalte gekregen dus, op naar meer.

 

Ook mijn website heeft een goede ontwikkeling doorgemaakt. Dankzij Max Salakory van Another concept heb ik een totaal nieuwe website. Ik ben er zeer tevreden mee. De website is nooit af, maar het resultaat mag er zijn. Bedankt.

 

Voor het nieuwe jaar geldt ook een nieuwe aanbieding, neem snel een kijkje op de website en misschien kan jij er wat mee of maak je iemand uit jouw nabije vrienden of familie kringen er blij mee. Bekijk hier de aanbieding van het nieuw jaar.

 

Voor iedere levensliefhebber die een gezond en sportief jaar tegemoet gaat, enjoy the ride! Voor vragen en opmerkingen sta ik altijd open, wellicht kunnen we elkaar helpen.

 

Gezonde groet,
Jaap Kleinstapel

 

Personal trainer Jaap Kleinstapel

 

Ga terug

Zoeken

Bel mij terug

Facebook