Partners

JK sport werkt samen met verschillende partners

 

Target Personal Training Nijmegen Lent

Nick van Doorn, oprichter van Target Personal Training inspireert mij al ruim 10 jaar om mijn passie in praktijk te brengen. Zijn kennis en kunde met betrekking tot het verbeteren van eigen en andermans functionele lichaamseigenschappen is enorm. Hij heeft een oneindige drive om het beste uit zichzelf te halen en anderen te motiveren datzelfde te doen. Wij vullen elkaar aan en houden elkaar scherp. Zo streven wij in alles naar het beste. Met een lach.

Bezoek de website van Target Personal Training.

 

Another concept ElstAnother Concept is míjn partner op het web. Oprichter Max Salakory is een kei in het begeleiden van ondernemers bij het opzetten van hun online marketing- en communicatie-uitingen. De website van JK sport is tot stand gekomen dankzij de expertise en frisse blik van Max. Zijn frisse kijk op de digitale wereld moet je maar kunnen.

Bezoek de website van Another concept.

 

Ekoplaza ZiekerstraatEkoplaza Nijmegen wordt gerund door gastheer Koen Ketelaars. Hij wil dat iedereen kan genieten van een gezonde, biologische leefstijl. Daarom bieden ze goede producten voor een eerlijke prijs. Je kunt ervan op aan dat al onze producten 100% biologisch gecontroleerd zijn en ze bieden de boeren, telers en producenten hiervoor een goede prijs. Ekoplaza Ziekerstraat, voor jouw biologische leefstijl.

Bezoek de website van Ekoplaza.

 

Vitaminstore NijmegenVitaminstore Nijmegen is de plek waar je terecht kunt voor persoonlijk op maat advies van deskundig personeel met een scala aan specialismen, over hoe jij jouw gezondheids-lifestyle zo optimaal mogelijk kunt inrichten. Het hele team heet jullie van harte welkom! Jeroen Creemers, eigenaar van deze mooie formule, is met zijn orthomoleculaire achtergrond een prima aanvulling op mijn dienst als personal coach en trainer Hormoonfactor. Vitaminstore: ‘Every Body Happy’. JK sport klanten krijgen 10% korting op hun aankopen.

Bezoek de website van Vitaminstore Nijmegen.

 

Biologische Tuinderij 2 LindenBiologische tuinderij de Twee Linden is de leverancier van de groente- en fruitpakketten bij JK sport die gebruikt worden voor de gezondheidsprogramma’s. De tuinderij heeft een kleinschalig en gevarieerd tuinbouwbedrijf van een kleine 2 hectare. Sinds 1992 verbouwen ze hier met veel zorg en aandacht biologische groenten in de volle grond en in zo’n 1000m2 tunnelkassen. Door het jaar heen telen ze zo’n 40 verschillende soorten groenten zonder gebruik te maken van chemisch synthetische bestrijdingsmiddelen. De grond wordt bemest met natuurlijke mest en compost.

Bezoek de website van Biologische Tuinderij De Twee Linden.

 

SAMENWERKEN?

Ik geloof niet in concurrentie, maar in unieke talenten. Ik geloof dat we samen meer kunnen dan alleen. Ik geloof dat we elkaar kunnen aanvullen en scherphouden.

Geloof jij dat ook? En zie jij mogelijkheden voor ons om samen te werken? Neem contact met me op! Laten we kennismaken en onderzoeken hoe we elkaar kunnen versterken.