Tijd voor een andere training?

Training met een geheel persoonlijke aanpak en gegarandeerd resultaat behalen en dit op pure wijze. De kennismaking zal geheel vrijblijvend zijn, dit werkt namelijk van twee kanten. Enerzijds moet jij vertrouwen hebben in het plan en anderzijds moet ik ervaren dat ik iemand tegenover me heb zitten die er echt klaar voor is om er voor te willen gaan.

 

Bij geringe twijfel, omdat jouw leefstijl zal veranderen, is de introductieles tevens geheel vrijblijvend, maar niet zonder met elkaar kennis gemaakt te hebben.

 

Afhankelijk van het doel en de planning starten we met twee keer of drie keer per week met trainen. Om voor jou de financiële drempel te verlagen zal er een korting op de totaalprijs gehanteerd worden. Vraag voor meer informatie naar de voorwaarden.

 

Kelly van der PolEen gezond en gezonder lichaam begint bij bewegen. Je kan hoog of laag springen als het gaat om mensen die van alles fout doen. Het beste is dat er bewogen wordt, echter zijn er veel mensen die de term ‘overleven’ maar al te graag als vriend omarmen. Waar ligt jouw balans om dat doel wat je voor ogen hebt te bereiken en wanneer stel je jouw doelen bij?

 

Ik ben op zoek naar mensen die vanaf oktober voor drie maanden intensief begeleid willen worden. Wat houdt dit precies in?

– Kennismaking (in de vorm van een gesprek)

– Bepalen van het doel!

– Introductie training

– Leefstijl onder de loep (voeding en gedrag)

– 1e maand 2-3x per week 60 minuten training (techniek)

– 2e en 3e maand 2-3x per week 30 minuten training (intensief en op maat)

– Wekelijks evaluatie en motivatie contact

– Succes gegarandeerd!

 

Ben jij of ken jij iemand die zeker wel wat hulp kan gebruiken en er klaar mee is om standaard begeleid te worden? Neem dan hier contact op met Jaap Kleinstapel.

 

Delen staat vrij maar wordt zeer gewaardeerd.

 

JK sport – Puur. Persoonlijk. Resultaat.

info@jksport.nl

www.jksport.nl

T. 06 303 898 31

Ga terug

Zoeken

Bel mij terug

Facebook