Rebranding JK sport, andere bedrijfsnaam

Meer dan 7 jaar geleden ben ik mijn bedrijf JK sport gestart. Door persoonlijke groei en de groei van het bedrijf is het tijd voor meer ontwikkeling. De bedrijfsnaam JK sport dekt al een tijd niet meer de volledige lading vandaar dat ik op zoek ga naar een nieuwe naam. Het is tijd voor rebranding.

 

Natuurlijk zijn er bepaalde ideeën en is de brainstorm in volle gang. Maar ook ben ik benieuwd naar de input van jullie. Mensen die mijn business een kennen weten al lang dat JK sport meer is dan enkel het ‘sporten’. Ik wil een naam introduceren die gericht is op de toekomst.

 

 

En hoe zie ik dan mijn toekomst voor me? Laat ik allereerst benadrukken dat de huidige invulling van mijn werk perfect past bij de diensten die ik aanbied. Zo heb ik twee pracht locaties. In Lent pak ik de fysieke veerkracht aan met mijn coachee. In Berg en Dal vinden de coachingsessies plaats waaronder het Hormoonfactor consult en het HeartMath veerkracht programma.

 

Ik neem mijn tijd met de rebranding en het proces. Het heeft voor mij geen haast. Het loopt zoals het loopt. Maar nu ben ik toch wel benieuwd of er iets tussen zal zitten wat mensen naar mij brainstormen over een nieuwe bedrijfsnaam.

 

Twee voorbeelden die ik erg sterk vind maar niks met mijn ’tak van sport’ te maken hebben:

Verloskundige praktijk ‘Goedbevallen‘ en duurzame verf ‘Fairf‘. Deze twee bedrijfsnamen staan als een huis. Een woord die op meerdere vlakken iets zeggen over wat het bedrijf doet. Ik vind ze erg sterk en goed gevonden.

Ga terug

Zoeken

Bel mij terug

    Facebook