Stempelkaart actie Ekoplaza Ziekerstraat Nijmegen

StempelkaartDe Ekoplaza aan de Ziekerstraat in Nijmegen heeft tot en met maart 2017 een nieuwe stempelkaart actie. Met deze actie kan je sparen voor 50% korting op een Hormoonfactor consult van €90,- en maak je kans op 1 van de 10 supermarktsafari’s voor 2 personen inclusief bio box (boodschappen kistje). Je mag daarbij ook sparen voor iemand anders als jezelf hier niet in geïnteresseerd bent. Heb je een volle stempelkaart dan neem je contact op met JK sport om van daaruit de planning te maken en mee te doen met de actie. Vergeet niet #ekoplaza2017 te vermelden bij jouw bericht.

 

Maar waar spaar je nu werkelijk voor? Met een Hormoonfactor consult wordt er gekeken naar factoren uit iemands leefstijl die van invloed zijn op iemands hormonale disbalans. Is alles in balans dan heb je nergens last van zou je kunnen stellen. Is er eventjes iets uit balans dan weet het lichaam daar ook goed mee om te springen en is de balans zo hersteld. Maar wanneer iemand zijn of haar leefstijl nu voor langere tijd uitgebalanceerd leeft, raken hormonen de balans kwijt en schommelt de gezondheid van kwaad tot erger. Het mooie is dat je werkelijk dingen kan doen om de balans terug te krijgen. Die doe je door verandering aan te brengen op de gebieden van training, voeding en stressmanagement. Je leert het lichaam beter te begrijpen, hoe de hormonen werken en wat je kan doen om je beter te voelen. Je hebt een keuze om er meer grip op te krijgen.

 

Veel voorkomende algemene klachten zijn: aankomen, afvallen, allergieën, burn-out / bijnieruitputting, candida e.a. schimmelinfecties, cellulitis, darm-, lever-, maag- en nierklachten, depressies, galblaasproblemen, gastritis, gewrichtsklachten, hart en vaatziekten, hoge en lage bloeddruk, huidproblemen, kankerpreventie, koolhydraatverslaving, libido- en erectieproblemen, mannelijke kaalheid, migraine / hoofdpijn, ontstekingen, osteoporose, overgang/menopauze, PCOS (onregelmatige of geen menstruatie), slaapproblemen, spierziekten, stress, tandvleesproblemen, vermoeidheidsklachten, gebrek aan energie, voedingsintolerantie, zwangerschapsproblemen.

 

Door in te gaan wat werkelijk in iemands leefstijl bepalend is, kan je doordringen tot achterliggende oorzaken en waarom de gevolgen daarvan zichtbaar zijn. Inzichtelijk maken wat je beter anders kan doen en ook een duidelijk en praktisch adviesplan uitvoeren waardoor het lichaam werkelijk naar een betere balans geraakt.

Neem contact op of ga naar de Ekoplaza aan de Ziekerstraat

Wil jij meer weten over de Hormoonfactor en wat een consult voor jou kan betekenen? Neem contact op met JK sport om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen. Wat je ook kunt doen is vast beginnen met het kopen van goede gezonde voeding bij de Ekoplaza aan de Ziekerstraat te Nijmegen. Daar staat een geweldig team klaar om jou te helpen met jouw boodschap wensen en behoeften.

Ga terug

Zoeken

Bel mij terug

    Facebook