Strong Vikings, here we come!

 

Op 28 maart 2015 is het weer zo ver. Voor de JK sport bootcamp-leden en mede Vikings is er de mogelijkheid om met het JK sport team deel te nemen aan de Strong Viking Obstacle Run. Dit zal de Mud Edition zijn wat betekent dat je wederom niet vies moet zijn van een beetje modder. De dag staat in het teken van een mooie uitdaging maar vooral met elkaar een hoop plezier beleven. We leven hier altijd met een hoop plezier naar toe.

 

Uit voorgaande editie, de Water Edition, is gebleken dat we hier nog steeds een leuke herinnering aan beleven, een gave ervaring dus. Voor wie dus weer mee wil doen en hiervoor een ander daarbij wil betrekken: het is mogelijk je voor team JK sport in te schrijven. Je zal met een kortingscode de inschrijving compleet kunnen maken. Meer informatie zal snel volgen. Deze mogelijkheid bestaat vanwege de officiële status partnerclub. Wil je meer informatie over Strong Viking, er staat veel meer op www.strongviking.nl 

 

We hebben nog 66 dagen de tijd om ons voor te bereiden op deze mooie dag. Dit betekent in ieder geval de mogelijkheid twee maal per week bootcamp. Zie voor meer informatie de volgende link: www.jksport.nl

 

Wil je meer informatie hebben hoe je het beste jezelf hierop kan voorbereiden, schroom niet en stel me de vragen: JK sport gaat je graag helpen.

 

Voor het aanmelden voor deelname aan deze Strong Viking bij team JK sport even HIER graag bericht. Email dus even je naam en voor welke afstand je gaat. Bij aanmelding krijg je de kortingscode wat je €5,- op de inschrijving bespaart. Op basis van de inschrijvingen kijken we welke teams er gevormd kunnen worden voor de verschillende afstanden.

 

Official Strong Viking partnerclub transparant

Ga terug

Zoeken

Bel mij terug

Facebook