Top tien meest idiote fitness-producten aller tijden

Als het gaat om de consumenten te verleiden met allemaal handige en bruikbare fitness artikelen dan stijgen er een aantal producten de top tien in. Het is van de zotte dat mensen er toch intrappen om iets dergelijks aan te schaffen met het idee daar gewicht mee te verliezen. Het idiote is dat het soms nog werkt ook, maar wat mensen niet beseffen is dat een korte termijn resultaat helemaal niks bijdraagt aan verandering. Deze kortzichtige gedachte is voor vele een oorzaak omdat ze er te weinig voor over hebben écht te veranderen.

 

Hier een overzicht van de meest idiote fitness-producten aller tijden:

1. Opgeschoonde lintwormen – ‘Vet: de vijand die je leven verkort verdwijnt met deze opgeschoonde lintwormen,’ aldus een volslagen debiele advertentie uit de jaren 1900.

2. De gezichtstrainer – Hoe dit bivak ‘mutsachtige’ ding precies werkt vertelt de website niet. Voor tweehonderd dollar kun je het zelf ervaren.

3. De massageriem – Natuurlijk werkt dit: hoe meer bewegende riem om je buik des te beter, laat het allemaal maar lekker swingen en de kilo’s vliegen rond, maar er zeker niet af.

4. Dokter Lawtons vetverminderaar – Dit kleinood werd in 1920 aangeboden aan Weight Watchersleden: je zou vet er mee terug in je bloed wrijven. Hoe dat precies werkt? Dat werkt niet.

5. Shake Weight – Tenzij je de beste rukker van de wereld worden wil is er geen reden om je goede oude dumbells te vervangen met deze shake weights.

6. Saunapak – Je kunt een stuk goedkoper er net zo idioot uitzien door jezelf in vershoudfolie te wikkelen. Het werkt gewoon niet zo.

7. Fitflops – Ondanks een miljoenenverkoop is er geen onderzoek dat de beloofde toename van spieractiviteit onderschrijft. Er is zelfs tegenbewijs.

8. Powerbalans armband – De armbandjes bevatten twee hologrammen die lichaam en geest in balans brengen. Klinkt een beetje vreemd niet. Profvoetballers zijn er ook maar snel mee opgehouden het te dragen.

9. Zwaar bestek – Bestek van 600 gram zou je eerder bewust maken van je eetgedrag, door de moeite die je moet nemen met elke hap. Je zou ook gewoon je verstand kunnen gebruiken?

10. Red fitness XL system – Een wiebelende stoel waardoor je een sterke core krijgt en gewicht verliest. Nou, het enige dat je zeker verliest is 150 euro.

 

massageriem

 

Ken jij nog meer van zulke idiote fitness artikelen? Maak anderen bewust hiervan zich niet over te laten halen door deze vorm van bedrogen marketing. Ga het echte werk doen en haal daarmee blijvende verandering waar je zelf hard voor hebt moeten werken. Dat is de enige manier!

 

Ga terug

Zoeken

Bel mij terug

Facebook