Valentijnsdag maar dan anders

Valentijnsdag is een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven. Valentijn is bij uitstek geschikt om een ander te verrassen, helemaal wanneer je behoort tot de groep die eigenlijk van mening is niet aan Valentijn te willen doen. Mensen willen graag afstand doen van de hype. Je wilt uniek zijn en dus niet mee doen met de massa. Valentijnsdag valt dit jaar op een zondag.

JK sport stelt mensen voor die dag de mogelijkheid om vrijblijvend een training te volgen. De reden waarom jij op deze zondag een training wilt ondergaan is omdat ik (Jaap Kleinstapel) de volgende motivatie heb voor jou. Ik wil dat je (meer) van je eigen lichaam gaat houden. En dan spreek ik de doelgroep aan die het nodig heeft. Niet de zogenaamde sporter die ervan baalt wanneer er geen spiegels aanwezig zijn.

Valentijnsdag is de dag van de liefde. Waarom zou je op deze dag jezelf dan niet centraal mogen stellen? Met meer van jezelf gaan houden bedoel ik dat je jezelf waardeert om wie je bent. En als je dat niet doet dan moet je er keihard voor gaan werken zodat je dit beeld van jezelf kunt veranderen. Anderen kunnen hierbij uiteraard helpen en er zijn genoeg manier om je geliefd te voelen.

Mijn motto van Valentijnsdag 2016 is (meer) gaan houden van jezelf. Houden van is voor iedereen verschillend en de betekenis voor jezelf hieruit halen kan op basis van verschillende factoren. Denk maar eens na over factoren die je van jezelf of anderen waardeert. Iets waar jij echt waarde aan hecht is belangrijk voor je en dat motiveert je tot op het bot. Heeft het totaal geen waarde voor je dan is het wellicht ook niet verstandig om hierin veel energie in te steken.

Maar stel je nou eens voor dat jouw eigen waarde over jezelf niet voldoende is, kan je dan van jezelf gaan houden? Ja! Verandering is de sleutel van dit succes. Hoe je dit moet doen is per persoon verschillend. Stap voor stap nader je het moment waarop je de knoop doorhakt en besluit: nu moet het anders. Vaak word je geconfronteerd met een of meer harde feiten die bevestigen wat je al vermoedde. Jouw gezondheid? Is het je gewicht? Geen geluk? Noem het maar op.

Van jezelf houden kan wanneer je er hard voor gewerkt hebt. Dat is met alles zo. Niks komt vanzelf en alles gaat met vallen en opstaan. Er zal voor gewerkt moeten worden. Aanstaande zondag 14 februari wil ik jou die mogelijkheid gunnen. Dat je eens kan ervaren hoe het ook anders kan. Soms heb je even een zetje nodig van een ander om te realiseren wat je nu eigenlijk wil.

Wanneer jij die kans op verandering wil zorg er dan voor dat jij je aanmeld. Iemand anders aanmelden kan natuurlijk ook. Als je in dat geval als aangever anoniem wilt blijven dan is dat ook mogelijk, je laat een telefoonnummer achter met bericht waarom je vind dat hij of zij deze bewustwording verdiend.

Meld je hier aan voor zondag 14 februari. Hoe eerder je dit doet des te meer kans je maakt op deze unieke mogelijkheid. Vol is vol.

 

Valentijnsdag liefde

Ga terug

Zoeken

Bel mij terug

    Facebook