Yes! Een nieuwe bedrijfsnaam

JK sport verandert van bedrijfsnaam. De nieuwe naam is geworden: Veerkragt. Sinds oktober vorig jaar besloot ik voor een nieuwe bedrijfsnaam te gaan. Gedurende de brainstorm ben ik tegen vele leuke ideeën aangelopen maar Veerkragt is het geworden. Waarom veranderen van naam? JK sport dekt namelijk niet meer de lading en deze naam is te beperkt voor wat wij jou aanbieden. Allereest wil ik jullie allemaal bedanken voor jullie brainstorm. Dit heeft allemaal bijgedragen aan de puzzel. En de puzzel is nu gelegd.

 

Eigenlijk verandert er voor het bestaande bedrijf niet veel op dit moment. Door de jaren heen is het bedrijf gegroeid en zijn de diensten uitgebreid. Inmiddels houden we ons al lang niet meer bezig met alleen sport. De coaching is gericht op een veel breder inzetbare tool. Naast fysieke training voor (blessure) herstel, meer fit en sterker worden zijn we ook al jaren bezig met leefstijl- en stress gerelateerde problemen op te lossen. Het bedrijf is de naam JK sport ontgroeid en daarmee is het tijd voor een nieuwe naam.

 

Ik had een aantal eisen waaraan ik deze nieuwe naam wilde laten voldoen. Allereerst moest de naam een overkoepeling zijn van alle diensten. Dus niet enkel het fysieke gedeelte en de link naar sport. Het moest iets zijn wat veel breder inzetbaar is. Een naam heb ik gevonden waarmee we de toekomst aan kunnen. En ik moet zeggen dat ik er echt heel erg tevreden over ben. Mensen die mij hierover gesproken hebben zien het aan me wanneer ik erover spreek. Hier word ik blij van. Zeker na de onderbouwing van de naam en het logo.

 

Zo schrijf je Veerkragt toch helemaal niet?

De nieuwe naam is dus : Veerkragt. Yes, met een G. De ‘G’ van groei! En daarmee is ook gelijk de ondertitel geboren: Veerkragt, Meteen Groei. Zoals je ziet en leest kan je deze ondertitel op twee verschillende manier lezen.

Wanneer je start met het werken aan een gezonde leefstijl start je ook gelijk met ‘groeien’. Dit proces met alle weerstand die je op je pad tegenkomt is soms nodig om deze groei door te maken. Instant, meteen groei. Punt. En dan ben je nog niet waar je wilt zijn, maar de groei is ingezet. Gaaf! En alles om deze gezondere leefstijl te bereiken door meer veerkracht te ontwikkelen.

En veerkracht is daarmee gelijk het overkoepelende woord wat ik zocht. Optimale veerkracht stelt je in staat om je goed voor te bereiden op, goed om te gaan met en te herstellen van stressvolle, ongemakkelijke of onplezierige situaties. En dat kan zowel fysiek als mentaal. Maar ook gedragsmatig en emotioneel.

 

Het nieuwe logo van Veerkragt

Laat jij me weten wat je ervan vind?

 

 

Ga terug

Zoeken

Bel mij terug

    Facebook